"Hos Personalkompetens har jag aldrig känt mig "anonym".
När jag tidigare arbetat för ett annat uthyrningsföretag var jag en i mängden av anställningsnummer.
Ringer jag till Ewa-Marie så vet hon med en gång vem hon pratar med. Det är viktigt tycker jag, det känns mycket personligare så.

Underbar människa och jag trivs verkligen med att ha henne som min arbetsgivare!

Jag skulle absolut rekommendera andra att arbeta här!"

Malin, tidigare konsult 2013-2015

"Hos Personalkompetens känner man sig som en del av företaget. Ewa-Marie tar hand om oss konsulter och vi känner att hon bryr sig om oss, vi är inte bara en resurs till företaget utan vi är människor och individer.
Ewa-Marie ställer upp till 100 % för sina konsulter och tar sig tiden att lyssna på oss.

Jag började hos Personalkompetens första gången 2010 och gick över till kunden 2011. När jag sen var utan arbete 2015 ringde jag Ewa-Marie återigen. Dagen efter gjorde vi en intervju och inom 1 månad hade jag skrivit ett avtal med Personalkompetens och en ny kund.

Jag varit uthyrd över 1 år nu, och går nu över till kunden. Skulle arbetet av någon anledning avslutas med kunden så vet jag vart mitt först telefonsamtal kommer att gå - till Personalkompetens.

Till alla er som vill jobba som konsulter ger jag Personalkompetens mina varmaste rekommendationer.
Ett seriöst företag där kunden och konsulterna är i fokus.

En gång Personalkompetens - alltid Personalkompetens."

/Pertti, tidigare konsult

"Eva-Marie gav mig en chans på arbetsmarknaden när jag trodde hoppet var ute efter att varit långtidsarbetslös. Det gav mig en nystart och en möjlighet att visa vad jag går för!

Vårt arbete tillsammans går ut på att göra kunden mer än nöjd med rekryteringen eller uthyrningen. Det sker med en öppen och ärlig dialog oss emellan om vad som förväntas från både arbetsplatsen och mig som konsult. Stöter vi på problem längs med vägen tar vi itu med dem omgående så alla parter blir nöjda.

Kan varmt rekommendera att vara konsult hos Personalkompetens!"

/Mimi, konsult 2014-2017